Actualitat

El Seminari internacional L'aula com a àmbit d'investigació sobre l'ensenyament i l'aprenentatge de la llengua és un espai de trobada de diversos grups de recerca d’universitats de Catalunya, el País Basc, el País Valencià, Castella i Lleó i Portugal, interessats en la recerca que es desenvolupa a l’aula en el camp de la didàctica de la llengua/llengües.

El seminari s’organitza biennalment des de l’any 2005, amb l’objectiu de compartir els resultats dels estudis que duen a terme els grups participants i de reflexionar sobre aquelles qüestions de rellevància per a la recerca. En aquesta edició, la novena, el debat girarà al voltant de la recerca col·laborativa, amb l'èmfasi en la dialèctica entre la investigació a l’aula i les pràctiques innovadores.

El GREIP, Grup de Recerca en Ensenyament i Interacció Plurilingües, adscrit al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona, s’encarrega de l’organització del 9è Seminari internacional, que se celebrarà a la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB els dies 17 i 18 de gener de 2019.

Us hi esperem!

GREIP

 

     

 

Campus d'excel·lència internacional U A B