Ponents

CONFERENCIANTS CONVIDATS

Miquel Casas Brugué
Catedràtic de Psiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Vall d’Hebron.

José Ramon Gamo Rodríguez
Director pedagògic del Centre CADE (Centro de Atención a la Diversidad Educativa). Director Tècnic de la Fundació Educación Activa. Especialista en Audició i Llenguatge.

Montserrat Gomà I Freixanet
Catedràtica en Psicologia de la Personalitat i Investigadora del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut, Facultat de Psicologia, Universitat Autònoma de Barcelona.  

PONENTS

Ana Adan Puig
Investigadora i professora titular del Departament de Psiquiatria i Psicobiologia Clínica, Universitat de Barcelona. Investigadora de l'Institut d'Investigació en Cervell, Cognició i Conducta, Barcelona.

Rosa Bosch Munsó
Psicòloga. Adjunta del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Vall d'Hebron. Especialitzada en el Programa Integral del Dèficit d'Atenció en Adults. Coordinadora dels Cursos Teòrics i Pràctics de TDAH en Adults de Vall d'Hebron.

Leopold Carreras Truñó
Psicòleg. Delegat en Espanya del World Council for Gifted and Talented Children Membre fundador de FYCOMUNDYT (Federació Iberoamericana del Consell Mundial de Nens Superdotats i Talentosos). Delegat en Espanya de NEPES

Roberto Colom Marañón
Catedràtic en Psicologia Diferencial, professor i investigador del Departament de Psicologia Biològica i de la Salut, Universidad Autónoma de Madrid. 

Ramón Pujades i Beneit
Expert en Educació. Màster en Recerca Pedagògica.

Joaquim Puntí Vidal
Psicòleg clínic, Unitat de Salut Mental de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Sabadell. Professor associat del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut, Universitat Autònoma de Barcelona.

Maria Ángeles Quiroga Estévez
Doctora en Psicologia. Professora Titular de la Universitat Complutense de Madrid. Presidenta de l’Associació Iberoamericana per a la Investigació de les Diferències Individuals (AIIDI).

Samuel Rodríguez Muñoz
Psicopedagog i mestre d’Educació Especial. Professor de Formació Contínua de la Universitat Ramon Llull.

Anna Sanguinetti Fernández
Neuropsicòloga de la Unitat de Trastorns del Aprenentatge. (UTAE) Servei de Neurologia – Hospital Sant Joan de Déu.

Anna Sans Fitó
Pediatra i Neuròloga Pediàtrica. Adjunta del Servei de Neurologia de l'Hospital Sant Joan de Déu (Esplugues). Coordinadora de la Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge (UTAE).

Josep M. Sopena Sisquella
Professor Titular del Departament de Psicologia Bàsica, Facultat de Psicologia, Universitat de Barcelona.

Josep M. Vendrell Brucet
Neuròleg. Director de l'Escola de Patologia del Llenguatge de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Professor Titular de Neurologia, Facultat de Medicina, Universitat Autònoma de Barcelona.