jornades.jpg

Properes Jornades:

XVII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials

 6, 7 i 8 de febrer de 2020

 

Les Jornades d'enguany: 

Les XVI Jornades han estat tot un èxit!

Voleu consultar-ne el resum i les conclusions?

 

 

 

 

 

 

 

Les Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials són una activitat organitzada per GREDICS (Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials), nascut l'any 2007.  

Les Jornades, tal com les coneixem, són un punt de trobada entre la teoría i la pràctica, d’interrelació entre el professorat de les diferents etapes educatives: infantil, primària, secundària, batxillerat i universitat.

Les Jornades esdevenen un espai per compartir les diferents experiències, sensacions, inquietuds i reflexion entorn l'educació i, més concretament, l'ensenyament i aprenentatge de les ciències socials. 

 

 

 

Novetats: 

* Ja està en procés l'edició del llibre que recull les diferents comunicacions de les XVI Jornades!

* Catherine Duquette, Sonia Miranda i Jordi Nomen seran els ponents d'aquesta edició. Comptarem, a més, amb una taula rodona amb Joan Pagès i Ramon Arnabat per parlar de les aportacions de les idees de Josep Fontana a l'educació i la didàctica de les ciències socials. 

* Ja estan publicades les directrius per als textos de comunicació. 

* El futur comença ara mateix. L'ensenyament de les ciències socials per interpretar el món i actuar socialmentJa tenim títol de les XVI Jornades!

* Les XVI Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de febrer de 2019. En aquesta web podreu trobar tota la informació al respecte. 

* Ja ha sortit la publicació de les XIV Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials! Es pot consultar al Dipòsit Digital de la Universitat Autònoma de Barcelona, al següent enllaç: 

 https://ddd.uab.cat/record/195423
 

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B