jornades.jpg

Properes Jornades:

XVI Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials

 7, 8 i 9 de febrer de 2019

 

 

Les Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials són una activitat organitzada per GREDICS (Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials), nascut l'any 2007.  

Les Jornades, tal com les coneixem, són un punt de trobada entre la teoría i la pràctica, d’interrelació entre el professorat de les diferents etapes educatives: infantil, primària, secundària, batxillerat i universitat.

Les Jornades esdevenen un espai per compartir les diferents experiències, sensacions, inquietuds i reflexion entorn l'educació i, més concretament, l'ensenyament i aprenentatge de les ciències socials. 

 

Novetats: 

  • * Les XVI Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de febrer de 2019. En aquesta web podreu trobar tota la informació al respecte. 

* Ja ha sortit la publicació de les XIV Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials! Es pot consultar al Dipòsit Digital de la Universitat Autònoma de Barcelona, al següent enllaç: 

 https://ddd.uab.cat/record/195423
 

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B