jornades.jpg

Ja podeu descarregar el llibre de les XV Jornades

Darreres Jornades:

XVII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials

Construir la democràcia en temps d’incertesa. El paper de l’ensenyament de les Ciències Socials, la Geografia i la Història

 6, 7 i 8 de febrer de 2020

Sala de Graus Josep Pallach 

Edifici G6. Facultat d'educació. 

 

Ja podeu accedir als vídeos de les ponències de les XVII Jornades

Educación para la ciudadanía en tiempos de retroceso democrático. Daniel Schugurensky (Arizona State University).

La actitud crítica como antídoto ante las emociones como instrumento ideológico. Encarna Atienza (Universitat Pompeu Fabra).

Ciencias Sociales con perspectiva de género: toma de decisiones, participación ciudadana y construcción democrática. Consuelo Díez (Universidad de Jaén).

Viure la democràcia en temps d’incertesa. Agnès Boixader (Col·lectiu EnRaonar).

 

Les Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials són una activitat organitzada per GREDICS (Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials), nascut l'any 2007.  

Les Jornades, tal com les coneixem, són un punt de trobada entre la teoría i la pràctica, d’interrelació entre el professorat de les diferents etapes educatives: infantil, primària, secundària, batxillerat i universitat.

Les Jornades esdevenen un espai per compartir les diferents experiències, sensacions, inquietuds i reflexion entorn l'educació i, més concretament, l'ensenyament i aprenentatge de les ciències socials. 

 

 

 

Campus d'excel·lència internacional U A B