Informació de la matrícula

Estudiants de la Facultat i del Departament de Traducció i d’Interpretació i d’Estudis de l’Àsia Oriental de la UAB i estudiants de centres amb què el doctorat en Traducció i Estudis Interculturals ha formalitzat convenis específics de doctorat o convenis Eramus de doctorat 

 

80€

Estudiants d'altres programes de doctorat de la UAB

 

125€

Estudiants externs

 

175€

 

El preu NO inclou el cost del certificat acadèmic d’aprofitament (79,55€). Més informació aquí. (Informació sobre com demanar el certificat acadèmic aquí). 
Cal assistir a un 80% de les sessions per superar el curs i obtenir el certificat corresponent. El curs consta de 3 ECTS.

Per a sol·licitar la inscripció, cal que ompliu el formulari d’inscripció aquí, al mateix temps que s'ha d'emplenar el formulari per sol·licitar l’admissió que es troba aquí, on s’ha d'aportar com a mínim un certificat d'identificació (DNI, NIE, Passaport) i un certificat d'estudis de màster o de doctorat.

Una vegada completada la sol·licitud d'inscripció i d’admissió es rebrà un missatge amb les instruccions per realitzar i pagar la matrícula aquí.

Data límit d’admissió: 17 de juny de 2022.

El nombre de places és limitat.

 

Campus d'excel·lència internacional U A B