Llibres del Mall

Cants de noces dels jueus catalans. A cura de Jaume Riera i Sans. Barcelona: Curial, 1974. Llibres del Mall, 5.

Rimbaud, Arthur. Les ungles del guant: ronda de Rimbaud. Versió de Joan Brossa. Barcelona: Curial, 1974. Llibres del Mall, 8.

Himnes homèrics. Versió poètica catalana de Manuel Balasch. Barcelona: Curial, 1974. Llibres del Mall, 11.

Blake, William. Cançons d’innocència i d’experiència: mostrant els dos costats contraris de l’ànima humana. Traducció de Toni Turull. Barcelona: Curial, 1975. Llibres del Mall, 18.

Novalis. Himnes a la nit. Versió catalana d’A. Tàpies-Barba; pròleg de Pere Gimferrer. Barcelona: Curial, 1975. Llibres del Mall, 19.

Poemes hebraics de jueus catalans: segles XI-XV. Traducció de l’hebreu d’Eduard Feliu i Mabres; presentació de Jaume Riera i Sans. Barcelona: Curial, 1976. Llibres del Mall, 22.

Nerval, Gérard de. Les Quimeres i altres poemes. Versió catalana d’Alfred Sargatal; pròleg de Carlos Edmundo de Ory. Barcelona: Curial, 1976. Llibres del Mall, 24.

Rilke, Rainer Maria. Els sonets a Orfeu. Versió catalana, pròleg i notes d’Alfred Badia. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1979. Llibres del Mall, 30.

Blake, William. Les noces del cel i l’infern. Traducció, estudi preliminar i textos complementaris de Segimon Serrallonga. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1981. Llibres del Mall, 42.

Moreno, Toni. Cançons de trobadors: text original i adaptació moderna. Música de Jordi Sabatés. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1981. Llibres del Mall, 49.

Coleridge, Samuel Taylor. Poema del vell mariner. Traducció i pròleg de Marià Manent. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1982. Llibres del Mall, 60.

Poe, Edgar Allan. El corb i altres poemes. Filosofia de la composició. Versió i pròleg de Xavier Benguerel. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1982. Llibres del Mall, 67.

Pexegueiro, Alfonso. L’illa de les dones folles. Versió catalana de Josep Daurella. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1984. Llibres del Mall, 76.

La Fontaine, Jean de. Faules. Versió catalana de Xavier Benguerel; introducció de Ramon Pinyol Balasch; notes de Marta Benguerel; dibuixos de Josep M. Subirachs. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1984. Llibres del Mall, 80.

Keats, John. Isabel o el test d’alfàbrega. La vigília de santa Agnès. Traducció de Marià Villangómez; pròleg d’Àlex Susanna. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1984. Llibres del Mall, 83.

Baudelaire, Charles. Les flors del mal. Versió de Xavier Benguerel; pròleg d’Alain Verjat; nota liminar de Marie-France Borot; dibuixos de Josep M. Subirachs. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1985. Llibres del Mall, 88.

‘Umar Hayyam. Estances. Traducció de Ramon Vives Pastor; pròleg de Joan Maragall; nota preliminar de Juan Goytisolo; edició actualitzada a cura de Ramon Pinyol-Balasch. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1985. Llibres del Mall, 91.

Wordsworth, William. L’Abadia de Tintern i altres textos. Traducció i edició de Miquel Desclot; pròleg de Harold Bloom. Sant Boi de Llobregat: Edicions del Mall, 1986. Llibres del Mall. Poesia, 95.

Píndar. Epinicis: odes triomfals de l'olimpisme clàssic. Obra completa. Versió poètica de Manuel Balasch i Recort; dibuixos de Josep M. Subirachs. Barcelona: Edicions del Mall, 1987. Llibres del Mall, 109.

Campus d'excel·lència internacional U A B